10 bărbați care au rămas în viață datorită centurei de siguranță

Pentru o nouă campanie socială, Agenția de transporturi din Noua Zeelandă a publicat portretele la 10 bărbați, care au rămas în viață după autocarastrofă. Eroii au fost fotografiați fără îmbărăminte, pentru a arăta consecințele teribile ale accidentelor și acele urme, care le lasă pe corp centura de siguranță. Aceste urme caracteristice indică faptul că persoana a supraviețuit deoarece și-a pus centura de siguranță, spune beltedsurvivors.nz.

Scopul campaniei este reducerea numărului de decese din țară pe drumuri.
Potrivit agenției, 90 de persoane mor în accidente în fiecare an datorită faptului că nu poartă o centură de siguranță, și majoritatea sunt tineri.

Pentru crearea portretelor au fost selectate persoane reale, care au trecut peste o autocatastrofă, iar traumele au fost recreate cu ajutorul grimului.

Liam Bethell.
Kahutia Foster.
Dion Perry.

Portretele au fost atârnate pe panouri publicitare în toată țara, iar eroii supraviețuitori ai proiectului au înregistrat poveștile lor emoționale pe video. Proiectul a motivat oamenii să-și împărtășească propriile povestiri care arată cât de importantă este securitatea.

Dan Mason.

Agenția de transport din Noua Zeelandă a încercat să schimbe atitudinea unor bărbați care cred că centura de siguranță este o opțiune și nu o necesitate vitală.

Rick Hair.
Dylan Chernsayd.
Willie Carberry.

În 2014, mașina lui Carberry sa prăbușit într-un stâlp de mare voltaj și s-a rostogolit. Omul a supraviețuit numai datorită faptului că a fixat centura de siguranță.

James Macdonald
Will Jails.
James Liberon-Fick.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *