ARTICO selectează trei norocoși pentru a pleca în Turcia

Ești un tânăr activ și dornic de nou, atunci ești așteptat să aplici la proiectul Erasmus+  organizat de către asociația Yeşil Doğa Topluluğu din Turcia a căror partener este Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO.

Selectăm 3 tineri cu vârsta de la 23 de ani, care vor admira frumusețea orașului Istambul din Turcia, în perioada 29 septembrie – 05 octombrie 2019 și vor lucra intens pentru a se concentra la obiectivul proiectului ce constă în conștientizarea tinerii generații despre  noțiunile de diversitate, toleranță și empatie prin instrumentalizarea termenului de Sufism. Scopul primordial este de a determina participanții să depisteze prejudecățile și stereotipurile ce țin de religie și cultură.

Care este profilul participantului:

  • Lucrător de tineret/ facilitator
  • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional
  • Motivare de a reflecta asupra temei și disponibilitate de a participa la proiect pe întreaga durată a acestuia;
  • Interes deosebit manifestat scopului proiectului;
  • Capacitate de implicare după finisarea proiectului în activități de diseminare.

Când? 29 septembrie – 05 octombrie, 2019

Unde? orașul Istambul, Turcia .

Cheltuieli: Transportul, cazarea și masa sunt integral acoperite de către Comisia Europeană. Condițiile de participare prevăd achitarea în avans de către Dvs. a transportului tur-retur, cu rambursarea ulterioară a respectivelor cheltuieli în limita a 275 de Euro.

Aplică până pe 29 august 2019 completând următorul formular  https://forms.gle/BfyqKegqgnqxBu9w6

Așteptăm întrebările dumneavoastră la adresa de e-mail articomobility@gmail.com sau la numărul de telefon 079568136 – Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *