Dacă îl recunoști anunță poliția !

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea bărbatului din imagini, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 17 august, de către o doamnă comunicând că a fost jefuită. Grupa operativă a sect. Botanica imediat s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei victima în vârstă de 34 ani, a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. Minsk, în preajma casei de ea s-a apropiat un individ cu care a intrat în discuție. Ulterior i-a propus să o conducă până acasă și în timp ce se deplasau acesta la un moment dat în mod deschis a deposedat-o de geanta în care aflau mijloace bănești, telefonul mobil de model ,,Xioami Remdi 5” și actele personale, după care a părăsit locul infracțiunii. Prejudiciul cauzat victimei constituie 8 500 lei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jaf. Făptașul riscă o pedeapsă cu  închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numărul de telefon:  069515483.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *