Descoperă proiectul DeSFOsC!

🧐Află despre Fundraising și Antreprenoriat Social alături de Fundația pentru Educația Non-Formală. 
În data de 22 august 2019, ora 10:30 la Tucano Coffee Brasil (str. Alexandru cel Bun 91), vino la lansarea proiectului: „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”.
Proiectul este organizat cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova și are ca scop: dezvoltarea capacităților instituționale ale 20 de OSC din Republica Moldova în aplicarea unor modalități inovatoare de finanțare a activităților de bază și diversificarea surselor de finanțare, până la sfârșitul anului 2019.
👉Ne propunem să desfășurăm 2 instruiri la tema Antreprenoriat social și Fundraising, iar ulterior participanții vor primi suport în organizarea unei campanii de fundraising, pentru acumularea de experiență și feedback.
📝Dacă am reușit să te intrigăm, te așteptăm la lansarea proiectului, dar nu uita să completezi formularul de aplicare: https://forms.gle/KWRGTL4jBAWhQNuo7 până la data de 20 august 2019.

📍Acest proiect este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *