O tânără a răbdat în brațe o femeie de la Cahul până la Cantemir

Culmea tupeismului s-a întâmplat azi, de Ziua Independenței. O tânără din Cahul informează pe facebook despre cum a fost practic agresată de o doamnă în vârstă în transportul public, relatează ziuadeazi.md

„Sa urcat pe mine și pe vioara mea…”, „…m-a amenințat ca soțul ei lucrează in poliție și ca ,,am s-o primesc și eu și părinții mei”!”, „A fost nevoie sa fie anunțată poliția din în orașul Cantemir” scrie Vitalina Gârneț pe facebook.

Ea povestește cum a urcat într-un autocar de pe ruta Cahul – Chișinău cu biletul procurat de la casierie, dar nu a putut călători în liniște din cauza unei doamne care a revendicat locul, și pe motiv că nu a obținut ce a dorit, s-a urcat în brațele tinerei!

Cineva a alertat poliția din Cantemir, doar că fără mare efect căci, potrivit tinerei femeia a spus că soțul acesteia lucrează în poliție, iar șoferul nu a încercat nici într-un fel să soluționeze conflictul.

„…luându-l pe șofer ,,la o vorba”! Când s-au întors șoferul mi-a reproșat că nu stau la locul meu și ca sa-l părăsesc” scrie tânăra în postarea de pe facebook.

Sursa: https://ziuadeazi.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *