Participă la proiectul „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”

Ești membru al unui ONG sau grup de inițiativă și dorești să înveți mai multe despre sustenabilitatea financiară ? Atunci participă la proiectul „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”, organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală.

Proiectul are ca scop: dezvoltarea capacităților instituționale ale 20 de OSC din Republica Moldova în aplicarea unor modalități inovatoare de finanțare a activităților de bază și diversificarea surselor de finanțare, până la sfârșitul anului 2019. Ne propunem să instruim 20 de persoane printre care poți fi și TU.

Vei învăța într-un mod non-formal despre:

  • Antreprenoriatul social, care va include: Ce este economia socială?; Forme organizaționale juridice relevante pentru antreprenoriat?; Taxe; Antreprenoriatul social în Republica Moldova; Percepția generală a antreprenoriatului social; Scurt – descrierea proiectelor care vizează dezvoltarea spiritului antreprenorial social; Legislația în vigoare.
  • Instrumente și mecanisme de colectare de fonduri; Donarea prin SMS; Colectare de fonduri prin intermediul evenimentelor; Colectare de fondurilor de la egal la egal; Campanii de colectare de fonduri; Identificarea donatorilor.
  • Vei organiza o campanie de colectare fonduri, pentru a înțelege personal, cum funcționează aceasta.

Instruirile vor avea loc în mun. Chișinău, iar organizatorii își asumă cheltuielile de cazare și alimentare.

Tot ce trebuie să faci e să fii dornic de a învăța și să completezi formularul: https://forms.gle/FkRMVB1mC4dW7bGD7

până la data de 1 septembrie 2019.

Acest proiect este organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova.

Un comentariu la „Participă la proiectul „Dezvoltarea Sustenabilității Financiare a Organizațiilor Societății Civile din Republica Moldova”

  • 6 august 2019 la 18:41
    Permalink

    Mi-aş dori să particip la acest proiect,pentru că să ştiu,cum să-mi dezvolt societatea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *