Verificări demarate de către Inspectoratul Auto de Stat la doi agenți economici din capitală

Angajatii Inspectoratului Auto de Stat al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au supus verificării unitățile de transport la un agent economic care se ocupă cu transportarea produselor alimentare, și automobilele unei fabrici de mobilă, în vederea evaluării stării tehnice. Scopul acțiunilor întreprinse de polițiști este de a responsabiliza șoferii și administratorii să respecte regulile de exploatare a unităților de transport.

În acest context au fost verificate 22 de unități de transport, unde forțele de ordine au depistat mai multe încălcări cum ar fi: defecte în sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii, fiind întocmite 9 procese verbale cu aplicarea amenzilor de până la 700 lei, la trei unități de transport  în urma încălcărilor depistate le-a fost interzisă ieșirea la traseu cu ridicarea plăcuțelor de înmatriculare, iar o persoană responsabilă de starea tehnică a unităților de transport s-a ales cu o amendă în mărime de 3 000 lei.

Poliţia Capitalei va continua activităţile la acest compartiment, totodată șoferii sunt rugați să respecte prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *