”Vreau și eu să învăț”- Campania de colectare a rechizitelor școlare pentru copiii defavorizați

Să fim mai buni și să ne pese de viitorul copiilor noștri!

Al treilea  an consecutiv, A.O. „CONCORDIA. Proiecte Sociale” desfășoară în perioada 22-25 August, Campania de Colectare a rechizitelor școlare pentru cca 2600 de copii și tineri defavorizați din diferite regiuni ale țării.  Împreună cu Voluntarii CONCORDIA vom colecta rechizite în incinta magazinelor METRO 1 (str. Chișinău 5, Stăuceni) și METRO 2 (Bd. Dacia 61), METRO Bălți (str. N. Iorga 9), în intervalul de timp 11:00 – 18:00.

Dăruirea și implicarea noastră a  tuturor am demonstrat-o timp de doi ani la rând atunci când împreună am colectat rechizite pentru copii, beneficiari Concordia din întreaga țară.

Rechizitele colectate de către voluntarii noștri vor fi distribuite copiilor orfani aflați în centrele noastre de plasament și copiilor din familii social-vulnerabile, care beneficiază de serviciile sociale ale organizației noastre.

De asemenea, puteți dona rechizite școlare la sediul organizației, unde vă așteptăm cu drag, la următoarea adresă: str. A. Corobceanu 13/1, MD-2004 Chișinău, tel. +373 22 234991.

Pentru mai multe detalii cu privire la această campanie rugăm să contactați:Bușilă Maria, Manager Programe Voluntari/ Responsabil Campanie „Vreau și eu să învăț”
E-mail: maria.busila@concordia.md

Despre activitățile desfășurate de către CONCORDIA Moldova puteți afla mai multe pe www.concordia.md și https://www.facebook.com/concordiamoldova/?ref=bookmarks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *